Sikerrel zárult a Tanoda TAMOP 3.3.9.A-12/2-2012-0047 pályázatnak köszönhetően

Sikeresen zárult a Nyitott Ház Tanodája a TÁMOP3.3.6.A-12/2-2012-0047 nyertes pályázatnak köszönhetően.

Hatvan városában második alkalommal valósult meg a Tanoda projekt a Nyitott Ház Közhasznú Alapítvány megvalósításában.

A tanulmányi előmenetelt segítő, és a kompetenciafejlesztést központba helyező programban közel 40 fő vett részt. Az iskolai tananyagon kívül lehetőséget teremtettünk színházlátogatásra, sárospataki egy hetes táborra, valamint kirándulásokra. Így a vadaspark, planetárium, Fővárosi állatkert, Budai barlangok Aquincum látogatására volt lehetőségünk. Szoros kapcsolatot alakítottunk ki más tanodákkal, a gyermekek szüleivel, és a szakma szereplőivel. A nem formális tanulási módszerek hatékonyan segítették 2 fő sikeres érettségi vizsgáját, és felsőfokú tanulmányaikat. Nyolcadik osztályt végző diákjaink a kiszemelt középfokú intézménybe nyertek felvételt.
Az eredmények köszönhetők a felkészült szakmai teamnek, a tehetség kibontakoztatását célzó, központi helyet betöltő mozgás és művészeti tevékenységeknek, az egyénre szabott kiscsoportos és egyéni foglalkozásoknak.

Reményeink szerint a program hamarosan folytatódik, így bekerülhetnek, azon érdeklődök is, akiknek most ez nem sikerült.
Várunk minden jelentkezőt a harmadik Tanoda programunkra!

Elérhetőség: Nyitott Ház Közhasznú Alapítvány
3000. Hatvan, Szent Mihály u 12