MarketingFröccsre készül a szakma

MarketingFröccsre invitálják a marketing szakma képviselőit. A hiánypótló konferencia szakít a hagyományokkal: a workshop és csapatépítő elemeinek beépítésével a résztvevők az aktuális trendek áttekintésén túl gyakorlati tudást is szerezhetnek, melyet a délutáni kalandtúra során csapatokra osztva valós időben, azonnal tesztelhetnek is.

Marketingszakemberek számára indul hiánypótló rendezvénysorozat szeptemberben MarketingFröccs néven, amely szakítva a hasonló események hagyományaival, szintetizálja a konferenciák, workshopok és csapatépítők előnyeit. A rendezvényt szervező hat fiatal az üzleti élet legkülönfélébb területeiről érkezett, háttértudásukat egyesítve hívták életre a konferenciát, ahol a résztvevők nemcsak felszínes áttekintést kapnak a szakma aktuális trendjeiről, hanem mélyebb, megoldásorientált, a gyakorlatban hasznosítható tudást szerezhetnek, melyet azonnal, helyben próbára is tehetnek egy játékos kalandtúra keretében.

Az előadások a kommunikáció olyan területeit dolgozzák fel, melyekkel a hazai oktatás legfeljebb érintőlegesen foglalkozik, ugyanakkor egyre nagyobb szerepet játszanak a vállalatok marketingtevékenységében. „A marketing az egyik leggyorsabban változó iparág, így nem csoda, hogy a legfrissebb trendeket a hagyományos képzési rendszer nem tudja lekövetni. Ezzel szemben az egyes területekre specializálódott szakértőknél olyan tudás gyűlik össze, melyek gyakorlati alkalmazásával a vállalatok kiküszöbölhetnének számos gyakran elkövetett hibát, és jelentősen növelhetnék kampányaik hatékonyságát” – emelte ki Balogh Beáta, a rendezvény egyik főszervezője. – „A délutáni kalandtúra keretében a résztvevők 8-10 fős csapatokra osztva azonnal hasznosíthatják is a megszerzett tudást, ráadásul a legkreatívabb, legügyesebb csapat értékes nyereménnyel térhet haza” – tette hozzá.

Játékelmélet és vizes blokk

Az egész konferenciára jellemző játékosság az előadásokból sem marad ki: Szabó Zsuzsa, az Antavo Viral Contests társalapítója és marketingvezetője bemutatja, hogy hogyan lehet a játékot, játékelméletet kreatívan és eredményesen alkalmazni a marketingben. Természetesen, fröccsről lévén szó, a jó bor és a szóda sem hiányozhat: a MarketingFröccs kerekasztalon Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. ügyvezetője, valamint Bősz Adrián, szekszárdi borász sikereikről, kudarcaikról, bevált marketingfogásokról és eszközökről, valamint a szakma kihívásairól beszélgetnek Csepregi Balázs, a MailMaster vezető tanácsadója, társtulajdonosa vezénylése mellett. A résztvevők jó hangulatáról a fröccs mellett Rekop György is gondoskodik, aki az este folyamán egy speciális stand-up előadás keretében tart görbe tükröt a szakmának.

A konferenciára kedvezményes jegyek június 15-éig válthatók. A MarketingFröccs kiemelt partnerei a ReachMedia, a MailMaster, a Remarker, valamint a SAKKOM Interaktív.