Legends of League már magyarul is!

Már több millió ember játszik világszerte a Legends of League online játékkal és ezek között több százezer a magyar játékos. Hiába a szórakozás terén változások álltak be és ez nem nemzeti vagy országszintű statisztika, hanem globális. Manapság ha egy gyerek vagy felnőtt szórakozásra vágyik az online játékok kiemelt szerepet kapnak a szabadidő eltöltésében.

Bár a Legends of League talán műfaját tekintve szerepjáték azonban ennél sokkal több ez egy kategóriákon túlmutató online virtuális világ, ahol számos főhőst tudunk egyszerre fejleszteni legyen az jó vagy gonosz, erős vagy varázserővel bíró, itt mindenki mindent megtalál amely az RPG műfaját igazán izgalmassá tették az elmúl évtizedekben.

Egy játék mindenek felett: ez a Legendák Ligája ahol nem elég, hogy valós ellenfelek ellen küzdhetünk a virtuális térben még versenybe is szállhatunk azonos vagy teljesen különböző karakterek által. Bár leírva ez egy kicsit bonyolultnak hangzik, pláne azon olvasók számára akik nem ismerik a szerepjátékok műfaját. Nem kell aggódni azonban, hiszen aki szeret játszani, kedveli a stratégiát a taktikát szerette a moziban a Gyűrűk Urát, netán különösen vonzódik a Szuperhősők iránt, no ők elsősorban a Legends of League felhasználói köre.

Bár ezt kategorikusan nem lehet kijelenteni, hiszen a játékosok között sok olyan is van aki csak éppen most ismerkedik az online játékok világával és azonnal rabul ejtette őket is ez a nagyon szép grafikájú és igazán izgalmas online szerepjáték.

Szerencsére hamarosan azoknak sem kell aggódnia akik nem beszélnek, olvasnak vagy írnak perfekt módon angol nyelven, hiszen a fenti weboldalon keresztül a játék már magyar nyelven is elérhetővé válik.