Külpiaci megjelenését erősítette a Kancellár.hu Zrt.

Az Új Széchenyi Terv „Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című konstrukció keretében közel 20 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Kancellár.hu Informatikai Tanácsadó Zrt. A vállalat csaknem 40 millió forint összköltségű projektje során piacszerzési képességét fejlesztette.

A Kancellár.hu Informatikai Tanácsadó Zrt. Magyarország piacvezető információbiztonsági cége. A társaság teljes körű információbiztonsági szolgáltatást, auditot, biztonsági rendszereket és eszközöket szállít ügyfeleinek.

A pályázat megvalósítása során az Upfront Média Kft. lett a Kancellár.hu kiválasztott partnere marketing tanácsadás, piackutatás, igényfelmérés tárgykörében. A projekt keretében az Upfront Média olyan, a vállalati stratégiával szinkronban lévő piackutatási és elemzési tervet készített, melynek birtokában az informatikai vállalat képes lesz a nemzetközi piactéren versenyképes szolgáltatásokat nyújtani az információbiztonsági szakterületen.

A fejlesztés keretében komplex marketingstratégia készült, illetve az e-kereskedelemhez, online megjelenésekhez tanácsadás is kapcsolódott. A projekt részét képezte az úgynevezett „Cégébresztő” menedzsmentfejlesztési tanácsadási metodológián alapuló workshop-típusú tréningsorozat is, melyben a sales, a kommunikációs és a stratégiai eszköztár fejlesztése volt a cél a Kancellár.hu-n belül. A Cégébresztő egy tudatosan felépített szervezetállapot-felmérés, szervezetfejlesztés és erre felépített változásmenedzsment-támogatás.

A projekt eredményeként jól felhasználható tudás és olyan dokumentumok keletkeztek, amelyek a 2014-2016-os időszakban az informatikai tanácsadó vállalat külföldi piacokon történő megjelenését és értékesítését napi szinten támogatják.

Az Új Széchenyi Terv GOP-3.3.3-12 „Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” elnevezésű pályázati kiírásán 19 968 000 forintos támogatást elnyert, 39 936 000 forint összköltségvetésű projekt 2013. október 1-én indult és 2014. április 4-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.