Civil szervezet keres támogatókat

Támogatókat keres civil szervezet mert… Innohightech Feltalálók Fejlesztők és Befektetők Egyesületének megszűnésével igaz még csírájában:
- Bukik egy lehetőség, ami eddig projektben lévő Oroszország-NATO esetleges békés tengelyét szolgáló, közös katonai hightech fejlesztéseken alapuló együttműködés lehetne, amit orosz barátaim, ha mélyebben számvetnek kikövetkeztethető, mely területen szolgálná tiszteletre méltó szinten az érdekeiket.
- Bukik egy lehetőség, ami eddig projektben lévő a NATO 9. tervezett panelja, ami olyan katonai fejlesztéseket szolgálna, ami élvonalba hozhatná technikai területen a NATO-t.
- Bukik egy lehetőség, ami eddig projektben lévő Oroszország-EU békés szuverenitását szolgálhatná, mert lehetne egy olyan szektor, ahol a fejlesztések összehangolása közösen mehetne végbe.
- Bukik eddig projektben lévő Magyarország innovációra épülő tőkebarát nemzetgazdasági stratégiája.
- Bukik Magyarország feltalálói szürkeállományának hazai és nemzetközi iparba való bevonhatósága, aminek hasznosulása mindenki érdekét szolgálhatná.
- Bukik egy új kutatási vonal, amely távérzékelt jövőszerű technológiákat fed fel és talán egyszer kiút lehetne a most még megoldatlan globális környezeti problémákból… még ha a katonai fejlesztések mentén húzódik is, hiszen ott tömörülnek a csúcstechnológiák.
Aki úgy gondolja fellengős elképzelések, az vegye számításba, hogy egy szervezetből indulnak ki a fent szereplő koncepciók, amik érdemi támogatás következtében, pozitív értelemben váltja ki az olvasottakat. Továbbá, minden az első lépéstől indul ki, ami megtörtént.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO