Civil szervezet keres támogatókat

Támogatókat keres civil szervezet mert… Innohightech Feltalálók Fejlesztők és Befektetők Egyesületének megszűnésével igaz még csírájában:
- Bukik egy lehetőség, ami eddig projektben lévő Oroszország-NATO esetleges békés tengelyét szolgáló, közös katonai hightech fejlesztéseken alapuló együttműködés lehetne, amit orosz barátaim, ha mélyebben számvetnek kikövetkeztethető, mely területen szolgálná tiszteletre méltó szinten az érdekeiket.
- Bukik egy lehetőség, ami eddig projektben lévő a NATO 9. tervezett panelja, ami olyan katonai fejlesztéseket szolgálna, ami élvonalba hozhatná technikai területen a NATO-t.
- Bukik egy lehetőség, ami eddig projektben lévő Oroszország-EU békés szuverenitását szolgálhatná, mert lehetne egy olyan szektor, ahol a fejlesztések összehangolása közösen mehetne végbe.
- Bukik eddig projektben lévő Magyarország innovációra épülő tőkebarát nemzetgazdasági stratégiája.
- Bukik Magyarország feltalálói szürkeállományának hazai és nemzetközi iparba való bevonhatósága, aminek hasznosulása mindenki érdekét szolgálhatná.
- Bukik egy új kutatási vonal, amely távérzékelt jövőszerű technológiákat fed fel és talán egyszer kiút lehetne a most még megoldatlan globális környezeti problémákból… még ha a katonai fejlesztések mentén húzódik is, hiszen ott tömörülnek a csúcstechnológiák.
Aki úgy gondolja fellengős elképzelések, az vegye számításba, hogy egy szervezetből indulnak ki a fent szereplő koncepciók, amik érdemi támogatás következtében, pozitív értelemben váltja ki az olvasottakat. Továbbá, minden az első lépéstől indul ki, ami megtörtént.