Szabaduljunk robotporszívóval és csúcstévével!

December 14-ig még látogatható a high-tech pop-up szabadulószoba

Immár közel 10 000 önkéntes vállalkozó jelentkezett a Föld megmentésére, avagy arra, hogy kipróbálja magát, miként boldogul csúcstechnológiás, innovatív eszközökkel. Az LG Magyarország Időkapu nevű játékában az otthon biztonságában kezdődik a kaland, hiszen az online játék sikeres abszolválása után lehet bejutni az élő kalandjátékba. Figyelem! A rendelkezésre álló helyek több mint fele már elkelt, gyorsan telnek az időpontok, így aki nem szeretne lemaradni a pop-up szabadulószoba kipróbálásáról, jobb lesz, ha nagyobb sebességre kapcsol!

A történethez képzeletben 2054-be repülünk: Smart professzor elkészült a Földet megvédő biztonsági pajzs terveivel, ám mielőtt megépíthette volna, az idegenek elrabolták. A tudós azonban számított erre és még időben visszautazott a múltba, hogy elrejtse high-tech lakásában a védőpajzs tervrajzait. A játék két részből épül fel: az online küldetésben aktiválnunk kell a professzor időgépét, hogy visszajussunk a jelenünkbe. Az élő játékban pedig a vállalkozó kevű csapatok célja, hogy megtalálják a tervrajzokat tartalmazó pendrive-ot a professzor otthonában, az LG Időkapu házban, ahol ebben a legkorszerűbb okoseszközök segítenek. Az óra ketyeg, a tét pedig nem kisebb, mint a Föld megmentése!

Az LG high-tech pop-up szabadulószobáját a Westend bevásárlóközpont mellett állította fel, együttműködve a MindQuest kreatív alkotói csapatával, akik egyébként Budapest szívében egy romkocsma területén 3 különböző szabadulószobát is üzemeltetnek. A csapat tervezte meg az LG Magyarország felkérésére ezt a különleges, mindössze néhány hétig élvezhető kalandjátékot, amelyben így a legprofibb szabadulósjáték-megoldások egészülnek ki a csúcstechnológiával.
Bár elsősorban az online játékban időpontot foglalók tudnak játszani a kalandban, azoknak is lehet esélyük bejutni, akiknek a helyszínen akad meg a szemük a különleges építményen. Akár a helyszínen is regisztrálhatnak csapatok, ha éppen van szabad időpont, és teljesíthetik a küldetést, amelyet az LG Magyarország legkiválóbb, intelligens felhasználói élményt nyújtó termékeinek segítségével lehet átélni.

A futurisztikus Hom-Bot robotporszívó, amely dupla kamerával jegyzi meg a szobák berendezéseit, a világ első faszenes fűtőszálas mikrohullámú sütője, amely otthonunkba csempészi a kerti sütögetés ízeit, az energiahatékony, ajtó az ajtóban megoldással ellátott hűtőszekrény, amely egyébként Smart Diagnosis funkcióval elemzi az esetleges működési hibákat, feltehetőleg legalább annyira rabul ejti majd a betérőket, mint maga az aprólékosan megtervezett kalandjáték.
Természetesen megcsodálható odabent az LG mobilkommunikációs zászlóshajója, az Európa legjobb felsőkategóriás okostelefonjaként aposztrofált G3-as, amelynek különleges képernyőzárolási funkciójával, a Knock Code-dal nem árt odabent közelebbi ismeretséget kötni a rejtvény megfejtéséhez… Fontos szerepet játszik még a sokoldalú Bluetooth MiniBeam projektor, amely rendkívül könnyen hordozható és tiszta, élénk képet vetít bármilyen sík felületre. A játék közben esetlegesen szükségessé váló segítségek a világ első 34 hüvelykes 21:9-es képarányú QHD felbontású monitorán érkeznek, amely kivételes képminőség mellett gördülékeny párhuzamos feladatvégzést kínál. Az egyik utolsó nagy rejtélyt pedig az ívelt OLED televízió segítségével kell megoldani, már ha nem tereli el a játékosok figyelmét ez a látványos készülék, amely forradalmian új technológiát képvisel a televíziózásban. A Magyarországon kizárólagosan csak az LG által képviselt OLED TV technológia ugyanis a televíziós képmegjelenítés legújabb fejezetét jelenti, ugyanis új távlatot nyit a képminőség és a formai kialakítás terén is.

A lehetőség tehát még adott: először is irány az online játék, majd onnan az időpontfoglalás után az élő kaland: december 14-ig látogatható az Időkapu, ahonnan a játék végén jótékony célra, az SOS Krízis Alapítványhoz kerülnek a háztartási termékek, további LG készülékadománnyal kiegészülve.

További információ, regisztráció az élő kalandjátékra és nyereményjáték:
http://lg.hu/idokapu
http://www.facebook.com/LGMagyarorszag

*****
LG Electronics
Az LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) a szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs és háztartási elektronikai termékek vezető szállítója és technológiai megújítója, amely világszerte 113 helyen több mint 87 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat 2013-ban 58,14 billió koreai wonos (53,10 milliárd amerikai dolláros) éves forgalmat ért el globális szinten. Az LG öt üzleti területen tevékenykedik – szórakoztatóelektronika, mobilkommunikáció, háztartási elektronika, légkondicionáló és energetikai megoldások, valamint a járműalkatrészek –, és a síkképernyős televíziók, mobiltelefonok, légkondicionálók, mosógépek és hűtőszekrények egyik vezető gyártója a világon. Az LG Electronics elnyerte az 2013-as ENERGY STAR® „Év Partnere” minősítést. További hírek és információk a www.LGnewsroom.com címen érhetők el.

Sajtókapcsolat:
LG Electronics Magyar Kft.
Kónya Beáta
+3630 626 4671
beata.konya@lge.com
www.lgnewsroom.com

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO