Piacvezető játékforgalmazó a SAKKOM-nál

Az országszerte 33 bolttal és online áruházzal is rendelkező REGIO JÁTÉK a SAKKOM Interaktív pr ügynökséget választotta partneréül kommunikációs stratégiájának kialakítására és menedzselésére. Az ügynökség a megbízást közvetlen megkeresés útján kapta.

A REGIO JÁTÉK a magyar játékforgalmazói piac legnagyobb szereplője, az országos bolthálózattal rendelkező, magyar tulajdonú vállalkozás dinamikus növekedésének támogatásához keresett kommunikációs partnert. „A SAKKOM Interaktív által végzett szakmai tevékenység kapcsán úgy láttuk, hogy az ügynökség képes a már eddig is alkalmazott kommunikációs eszközrendszeren túl az új és hatékony csatornákat is csatasorba állítani. A személyes találkozókon arról is meggyőződtünk, hogy hasonlóan gondolkodunk: a számunkra kiemelten fontos értékek – így a gondoskodás, a nyíltság, a segítőkészség és a pozitív gondolkodás – összhangban vannak a SAKKOM hitvallásával. Ez az, amit hamarosan megújuló arculatunk még erőteljesebben közvetít majd, és amit kommunikációnkban is aktívabban meg kívánunk jeleníteni” – mondta Gyaraki Dávid, a REGIO JÁTÉK marketingvezetője.

A SAKKOM Interaktív feladata a REGIO JÁTÉK pr és közösségi aktivitásainak menedzselése, valamint a tartalommarketingben rejlő lehetőségek feltárása és sikeres kiaknázása, mindezt folyamatos megbízás keretében látja el az ügynökség. „Komoly eredménynek tartjuk, hogy szakmai kommunikációnkra ismét piacvezető márka figyelt fel, s minket választott arra, hogy rutinosan és természetes módon jelenjen meg a médiában” – tette hozzá Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív pr ügynökség ügyvezetője.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO