Kutatás fejlesztés projekt a nukleáris medicína területén

Az ArgonSoft Kft. 2017-ben sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” pályázaton. A „Gyártástechnológiai módszertan és integráció kifejlesztése, validálása egy új farmakon gyártásbevezetéssel a nukleáris medicina területén” elnevezésű pályázatunk 122 millió Ft támogatást nyert.
A 2018 januárjában indult és 2019. nyarán befejeződő projektben a rákdiagnosztikai vegyületek gyártási folyamatának hatékonyabbá és gyorsabbá tételét tűztük ki célul, egy kialakításra kerülő gyártási módszertan és technológia kidolgozásával. Olyan IT megoldás fejlesztését valósítjuk meg, amelyben az adatok integrált kezelése elősegíti a gyártási folyamat hatékonyabbá és gyorsabbá tételét. A gyorsabb gyártási és minőségellenőrzési folyamatok révén lerövidíthető az új farmakonok bevezetésének ideje, ezzel támogatva a PET/CT diagnosztika szélesebb körű felhasználhatóságát. A projekt megvalósítása során ötvözzük az ArgonSoft szoftveres K+F tapasztalatát és know-how-ját Magyarország egyik legjelentősebb nukleáris medicina kutatási és gyártási központjának, a Debreceni Egyetemnek szakmai tapasztalataival.
A projekt eredményeképpen olyan IT megoldás fejlesztését valósítottuk meg, amelyben az adatok integrált kezelése elősegíti a tracer gyártás korábbinál hatékonyabb és gyorsabb elvégzését. A gyártási és minőségellenőrzési folyamatok gyorsabb, egy rendszerben történő, az összes gyártásban közreműködő munkatárs számára elérhető módon megvalósított dokumentálása révén lerövidíthető a gyártási idő. Emellett a szoftver az új farmakonok bevezetéséhez kapcsolódó folyamatokat is a gyártáshoz hasonlóan támogatja, így a diagnosztikai készítmények gyártásba való bevezetésének ideje is csökken, hamarabb elérhetővé és felhasználhatóvá válnak az orvosi diagnosztika számára.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO