Eszközparkját fejlesztette a Concordia Trans Kft.

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” meghirdetett pályázat keretein belül 5,56 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Concordia Trans Kft. A cég a 13,9 millió forint összköltségvetésű beruházása során új kasszarendszert és tankoló automatát vezetett be.

A Concordia Trans Kft. fő tevékenységi köre az üzemanyag kiskereskedelem, melynek keretén belül pápai és körmendi telephellyel üzemeltet 1-1 töltőállomást. Jelenleg folyamatban van egy további üzemanyagtöltő állomás megnyitása, de a társaság saját szállítás keretében is kiszolgálja vevőit.

A vállalkozás fő célja meglévő vevői jó minőségű kiszolgálása, ezért 2013. év második felében és 2014. év elején jelen GOP projekt keretén belül egy automata kútoszlop és 2 db kasszarendszer került üzembe helyezésre.

A fejlesztés lehetővé tette az üzemanyagtöltő állomás nyitvatartási idejének meghosszabbítását. A projekten belül beszerzésre került egy multifunkcionális HP készülék, valamint egy Dell asztali számítógép konfiguráció is az adminisztratív munka javítása érdekében.

Az Új Széchenyi Terv GOP-2.1.1-12/B „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiírásán 5 560 000 forintos támogatást elnyert, 13 900 000 forint összköltségű projekt 2013. május 24-én vette kezdetét és 2014. április 30-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.