Átadás előtt a bővülő Margaréta Apartmanház

ÁTADÁS ELŐTT A BŐVÜLŐ MARGARÉTA APARTMANHÁZ

- SAJTÓKÖZLEMÉNY -

A Margaréta Apartmanház a Bükkalja egyik legszebb településén, Bogácson található. Természeti adottságai - a föld mélyéből előtörő 72°C-os gyógyvize, a Bükki Nemzeti Park közelsége és domboldalain termett kiváló szőlőkből készült borai - méltán tették híressé a települést. Azt mondják, „Bogácsnak különleges mikroklímája van”, mely elősegíti a testi lelki megújulást, feltöltődést. E tényezők figyelembe vételével nyílt meg 2004-ben a Margaréta Apartmanház. A szálláshelyet üzemeltető B. JO-KER Kft. 2009-ben a bővítés mellett döntött, melyhez az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Köztársaság költségvetése vissza nem térítendő támogatásban részesítette a vállalkozást az ÉMOP-2.2.1-09-2009-0030 sz. projekt keretében.
A beruházás célja a Margaréta Apartmanház férőhely-kapacitásának bővítése és turisztikai szolgáltatásainak minőségi fejlesztése, bővítése a szezonalitás csökkentése és a versenyképesség javítása.
A bővítés a meglévő épülethez kapcsolódva, a telek hátsó része felé „L” alakban valósult meg. Az új épületrész önálló bejárattal rendelkezik.
A pinceszinten került elhelyezésre a wellness-részleg, illetve azzal funkcionális egységben a különböző kiszolgáló helyiségek (öltözők, zuhanyzók, WC-helyiségek), továbbá a gépészeti helyiség.
A földszinten található az új szolgáltatást biztosító konyha, az étterem és bár, mely utóbbi közösségi térként is funkcionál, valamint 6db vendégszoba melyek közül 1 db akadálymentes kialakítású. Minden szobához fürdőszoba tartozik, illetve egy szoba kivételével valamennyi teraszos kialakítású.
Az emeletre lépcsőn lehet feljutni, ahol 12 db fürdőszobás, erkélyes vendégszoba került kialakításra.
Diákok, táborozók, baráti összejövetelek, nyugdíjas csoportok valamint gyermekes családok számára pihenőudvar biztosítja a kellemes időtöltést. Autóbusszal szervezett csoportjaink járműveinek valamint gépkocsival érkező vendégeinknek 40 férőhelyes zárt parkoló ad biztonságot.
A parkosított hátsókertben grillezésre lesz lehetőség, illetve a kialakításra kerülő egészségmegőrző centrum és strandröplabda-pálya biztosítja a pihenni vágyók szórakozását.