Az EXPAndrive virtuális tárhely-menedzselő rendszer költséghatékonyabb és gyorsabb adatelérést tesz lehetővé

Lezárult az Enterprise Communications Magyarország Kft. Expandrive virtuális storage rendszer fejlesztése elnevezésű projektje, mely az Új Széchenyi Terv "Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása" pályázatának keretében valósult meg. A közel két éves fejlesztés során kidolgozott keretrendszer és tárhely-menedzselő megoldás jobb, biztonságosabb és költséghatékonyabb IT megoldást nyújt a vállalatoknak.

A 100 százalékban magyar tulajdonú Enterprise Communications Magyarország Kft. (Enterprise Group) innovációs fejlesztése 2012 októberében indult és idén szeptemberben zárult, a projektet az Európai Regionális Fejlesztési Alap közel 250 millió forinttal támogatta.

Az Expandrive virtuális tárhely-menedzselő rendszer költséghatékonyabb, de szolgáltatásaiban gazdagabb alternatívát kínál a vállalati storage megoldások területén. A projekt keretében megvalósult fejlesztés egy általános, virtualizált tárolási keretrendszer, amely könnyen fejleszthető és figyelembe veszi az egyedi igényeket, a felhasználók karakterisztikáit, illetve a tárolt adatok méretét. Az Enterprise Group a fejlesztéssel olyan egyedülálló megoldást kínál, amely jobb, biztonságosabb és gazdaságosabb IT működést biztosít a nagyvállalatok mellett a kis- és középvállalkozások számára egyaránt. A kifejlesztett adattárhely-menedzselő rendszer szolgáltatásaival a felhasználók hatékonyabb és gyorsabb adatelérést, továbbá dinamikus és költséghatékony működést érhetnek el.

Az Expandrive fejlesztése során kiemelt figyelmet kapott a dinamikus működés, az adatbiztonság, a kiszámítható és skálázható teljesítmény és a nagy rendelkezésre állás biztosítása, valamint a szükséges blokkméret meghatározása, amely segít a hatékony, gyors adatforgalomban és az adattöredezettség elkerülésében. További újdonságot jelent, hogy a rendszer a jelenleg elérhető szoftveres megoldásokkal szemben dinamikusabb, jobban testre szabható és független az internetkapcsolattól is.

Az Enterprise Group innovatív és komplex szolgáltatásokat és megoldásokat kínál az üzleti infokommunikáció, a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment, az integrált medikai szoftverfejlesztés, valamint az informatikai tanácsadás és SAP bevezetés területén.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO