Oroszországban is épít adatközpontokat az SAP

20 millió eurót fektet két oroszországi adatközpont felépítésébe az SAP- jelentette be tervét a szoftvercég. A Moszkva és környékére tervezett adatközpontokkal főként az orosz ügyfeleket kívánja megszólítani a szoftveróriás.

A helyi vállalatok ugyanis egyre nagyobb igényt mutatnak a modern, high-tech megoldások iránt, mondta el Michael Kleinemeier, az SAP regionális elnöke. A cég közlése szerint az adatközpontok új lökést adhatnak az ország felhő piacának.

Az SAP-s felhő nem ismeretlen az országban, a szoftvercég helyi fejlesztőközpontja is foglalkozik ilyen applikációk fejlesztésével.

A globális cloud piacon az SAP az egyik legnagyobb szereplővé vált az elmúlt években, több mint 36 millió felhasználó veszi igénybe megoldásait, és 14 adatközponttal rendelkezik világszerte. Legutóbbi negyedévben 38%-al növekedtek az e területről származó bevételek.
Felhő portfoliójában jelenleg több mint 20 megoldást kínál- köztük beszerzés, HR, ügyfélkapcsolati alkalmazások- melyek legtöbbjét lokalizálták az orosz piacra.

A német gyökerű szoftvercég 1992-ben nyitotta meg moszkvai irodáját. Mára több mint 1000 embert foglalkoztat 8 városban a Független Államok Közössége területén.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO