Non-profit hírek, közlemények

Munkaerőpiaci szolgáltatások révén kapnak segítséget a hátrányos helyzetű munkavállalók Pest megyében

2019.01.31.
Kontakt Alapítvány, Civil Érték Egyesület, Ösvény, Esélynövelő Alapítvány, Munkaerőpiacon Maradás Egyesület

EURÓPAI UNIÓS PROJEKT KERETÉBEN MUNKAERŐPIACI SZOLGÁLTATÁSOK RÉVÉN KAPNAK SEGÍTSÉGET A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ MUNKAVÁLLALÓK PEST MEGYÉBEN

Munkaerőpiaci szolgáltatások révén kapnak segítséget a hátrányos helyzetű munkavállalók Nógrád megyében

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Európai Uniós projekt keretében munkaerőpiaci szolgáltatások révén kapnak segítséget a hátrányos helyzetű munkavállalók Nógrád megyében

A GINOP 5.1.5-16-2017-00013 kódszámú, „Együtt a munkavállalásért – Nógrád megyében” című projekt keretében széleskörű munkaerőpiaci szolgáltatások révén kaphatnak segítséget a munkaerőpiacról tartósan távol lévő álláskereső, illetve inaktív személyek annak érdekében, hogy visszataláljanak a munka világába. A program a Nógrád Megyei Kormányhivatallal együttműködésben valósul meg.

Esély a nőknek! Komplex szakmai programok megvalósítása Kunszentmiklós térségében

SAJTÓKÖZLEMÉNY
„ESÉLY A NŐKNEK! KOMPLEX SZAKMAI PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA KUNSZENTMIKLÓS TÉRSÉGÉBEN”

Kunszentmiklóson és térségében induló projekt fő célja, a nőket a család- és a munka összeegyeztetésében segítő program megvalósítása és Női Információs és Szolgáltató Központ (Nő-Köz-Pont) létrehozására. A projekt megvalósítására a Felső- Kiskunsági Közösségi Munkások Egyesülete vezette konzorcium 200 millió forint európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program EFOP-1.2.9-17 felhívása keretében.

Segítő kezek a nehéz helyzetekben

Indul a MACI – Magyar Civilszervezetek videókampánya

Keressük az élelmiszermentés legkreatívabb újítóit!

Itt az idő, cselekedni kell, hogy visszaszorítsuk a világon elhatalmasodó élelmiszerpazarlást. A nemzetközi REFRESH projekt - amelynek a Magyar Élelmiszerbank Egyesület is résztvevője - versenyt hirdetett az élelmiszerpazarlás csökkentésének témájában, a pályázatokat november 30-ig várják. Magyarországon 1,8 millió tonna, világszerte pedig 1,3 milliárd tonna fogyasztható élelmiszer vész kárba.

Lezárult a Lakhatási Beruházások Támogatása pályázat Kázsmárkon

 

Tegyünk együtt jót a gyermekekért!

A december a karácsonyi előkészületek, szeretteink megajándékozása mellett sokunk számára a rászorulók megsegítéséről is szól. Ebben az időszakban jobban odafigyelünk azokra, akiknek nem adatott meg mindaz, amire valójában szükségük lenne. Sokszor érezzük azt is, jó lenne látni, hogy az általunk felajánlott ajándékok valójában kihez jutnak el, és mekkora örömet tudtunk szerezni azoknak, akiknek szántuk.

Egészségnap, úszás, ökotábor és informatika Márokpapiban

Úszásoktatást, ökotábort, egészségnapot és pedagógus továbbképzést is sikerült szervezni az Európai Unió támogatásával Gemzsén és Márokpapiban a Széchenyi 2020 program keretein belül. A TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0341 kódjelű pályázaton az iskola a fenti célok megvalósítására összesen 16,38 millió forintot nyert, a támogatás mértéke 100 százalékos volt. A programokat 2015. június 1. és 2015. október 31. között valósították meg.

Készség- és közösségfejlesztés Abaújkéren

Számos készség- és közösségfejlesztő programot valósított meg pályázati forrásból, az Európai Unió támogatásával a Wesley János Iskola és Kollégium. A pályázatban résztvevő tagintézményekben különösen sok halmozottan hátrányos helyzetű tanuló jár, akik számára az így elérhető programok gyakran az egyetlen esélyt jelentik bizonyos ismeretek, élmények megszerzésére. A programok a Széchenyi 2020 keretében valósultak meg. A megítélt támogatás 19,99 millió forint volt, ami a teljes költséget fedezte. A projektben az iskola 8 különböző programot valósíthatott meg.

Végzettséghez munkatapasztalat

Komoly beosztásba kerültek hárman, négy fiatal marad hat közül a pályakezdőket foglalkoztató program zárása után a Magyar Vöröskereszt megyei szervezeténél.

Ajándékozás a Fehérbot Nemzetközi Napján

Ajándékozás a Fehérbot Nemzetközi Napján

Projektzárás a Pusztaottlaka Fejlődéséért Közhasznú Alapítványnál

2015 | 06 | 20.
Pusztaottlaka Fejlődéséért Közhasznú Alapítvány

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A PUSZTAOTTLAKA FEJLŐDÉSÉÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY 2015. 06. 20. NAPJÁN BEFEJEZTE A „PUSZTAOTTLAKA FEJLŐDÉSÉÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY FOGLALKOZTATÁSI KAPACITÁSÁNAK ERŐSÍTÉSE HÁTRÁNYOS HELYZETŰ CÉLCSOPORTOK FOGLALKOZTATÁSÁVAL” CÍMŰ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁT.

Projektzárás

2015 | 06 | 20.
Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A DÉL-BÉKÉS MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐIÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY 2015. 06. 20. NAPJÁN BEFEJEZTE A „DÉL-BÉKÉS MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐIÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY FOGLALKOZTATÁSI KAPACITÁSÁNAK ERŐSÍTÉSE HÁTRÁNYOS HELYZETŰ CÉLCSOPORTOK FOGLALKOZTATÁSÁVAL” CÍMŰ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁT.

Családi napköziket hozott létre a Vöröskereszt

 
2015 | 06 | 30
Magyar Vöröskereszt csongárd megyei szervezete
 
Sajtóközlemény

Megvalósult a Közösségért Alapítvány pályakezdő fiatal gondozókat foglalkoztató projektje

2014. július 1. és 2015. június 30. között megvalósult a Közösségért Alapítvány TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0145-ös azonosító számú, „Hátrányos helyzetű személyek foglalkoztatása a Közösségért Alapítványnál” című projektje, amely keretén belül 2 fő szociális felsőfokú végzettségű, pályakezdő gondozó került foglalkoztatásra a pszichiátriai és addiktológiai betegségek közösségi szinten történő ellátásával foglalkozó alapítványnál.

ASP csatlakozási projekt Sülysáp és Kóka önkormányzatánál

 2015. 06. 30.

SÜLYSÁP VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Jótékony célért bontanak vitorlát a Kékszalag indulói

Bár a Kékszalag hivatalos nevezése csak június végén lesz, a szervezők legalább 600 hajóra számítanak. A vitorlázók közül többen jelezték, hogy idén egy jó ügy mellé állnak – a cél 1 millió forint összegyűjtése.

Sikerrel zárult a Tanoda TAMOP 3.3.9.A-12/2-2012-0047 pályázatnak köszönhetően

Sikeresen zárult a Nyitott Ház Tanodája a TÁMOP3.3.6.A-12/2-2012-0047 nyertes pályázatnak köszönhetően.

Hatvan városában második alkalommal valósult meg a Tanoda projekt a Nyitott Ház Közhasznú Alapítvány megvalósításában.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO