Hazai beszállítókkal erősít a Samsonite

A Széchenyi 2020 program „Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatása” című felhívása keretében 811,49 millió forint vissza nem térítendő, európai uniós támogatást nyert el a SAMSONITE-HUNGÁRIA Bőrönd Kft. által vezetett konzorcium.

Új típusú bőröndökhöz új gyárat épített a Samsonite Szekszárdon

A több mint 2,39 milliárd forint összköltségvetésű projekt során polikarbonát bőröndgyártó kapacitások kiépítése történt új, 4400 négyzetméteres korszerű csarnoképület megépítése mellett.

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása” című konstrukciója keretében 717,21 millió forint uniós támogatást nyert el a Samsonite-Hungária Kft.

Új típusú bőröndökhöz új gyárat épít a Samsonite Szekszárdon

A „Komplex technológia fejlesztés és foglalkoztatás” című pályázati kiíráson a Samsonite-Hungária Kft. 717 millió forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 2,4 milliárd forint összköltségvetésű projekt során polikarbonát bőröndgyártó kapacitások kiépítése történik.

Folytatja a Samsonite cégcsoport a 2009-ben megkezdett több mint öt milliárd forint összegű beruházási programját Magyarországon, a szekszárdi telephelyen.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO