Munkaerőpiaci szolgáltatások révén kapnak segítséget a hátrányos helyzetű munkavállalók Nógrád megyében

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Európai Uniós projekt keretében munkaerőpiaci szolgáltatások révén kapnak segítséget a hátrányos helyzetű munkavállalók Nógrád megyében

A GINOP 5.1.5-16-2017-00013 kódszámú, „Együtt a munkavállalásért – Nógrád megyében” című projekt keretében széleskörű munkaerőpiaci szolgáltatások révén kaphatnak segítséget a munkaerőpiacról tartósan távol lévő álláskereső, illetve inaktív személyek annak érdekében, hogy visszataláljanak a munka világába. A program a Nógrád Megyei Kormányhivatallal együttműködésben valósul meg.

"Élhető Vidék" Szociális Szövetkezet sajtóközlemény

2015 | 09 | 30

"Élhető Vidék" Szociális Szövetkezet

Családi napköziket hozott létre a Vöröskereszt

 
2015 | 06 | 30
Magyar Vöröskereszt csongárd megyei szervezete
 
Sajtóközlemény

FATE - Újszerű esésérzékelő rendszer az idősebb korosztály számára

Az elesés kockázatának növekedése igen nagy problémát jelent az idősebb korosztály számára. Az incidensek jelentős részében több tényező is közrejátszik, így például a krónikus betegségek (szívbetegség, látási problémák, izomgyengeség, artritisz), fizikai és funkcionális gyengülés, egyensúlyzavarok, gyógyszerszedés és az otthoni környezetben található akadályok, mint a gyenge megvilágítás, fürdőszobai biztonsági tárgyak hiánya, szőnyegek.

A uCoz elindítja a uKit nevű üzleti weboldalszerkesztőjét

MOSZKVA, 2015. május 21 /PRNewsWire/ -- A uCoz elindította az új, uKit névre hallgató weboldalszerkesztőjének publikus bétáját. A platform segítségével a kisméretű vállalkozások a lehető legnagyobb egyszerűséggel hozhatnak létre egy professzionális weboldalt, annak érdekében, hogy digitális úton is megjelenítsék identitásukat.

A weboldalszerkesztés svájci bicskájának is nevezett, másfélmillió aktív weboldallal rendelkező weboldalszerkesztő, a uCoz oroszországi és ukrajnai csapata szeretné még jobban kiterjeszteni hírességét a globális piaccal szemben az új termékük, a uKit bemutatásával.

Tomori Pál Főiskola - Sajtóközlemény: sikeres projektzárás a Tomori Pál Főiskolán

A 10 éve alapított Tomori Pál Főiskolán sikeresen zárult az ”Idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a felsőoktatásban” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében megvalósított projekt. A 2013 nyarán indult tevékenységek sora azt eredményezte, hogy a főiskolán komoly informatikai háttérrel támogatott, rugalmasabb és hatékonyabb nyelvi oktatási rendszer működik, amely elérhető az intézmény kalocsai székhelyén túl a kecskeméti telephelyen is.

Rászoruló gyerekek is kipróbálhatják az élménysportokat

Lezárult az az egyéves programsorozat, amelynek révén Csolnok és Környéke Általános Iskola tanulói, 545 diák tartalmas és maradandó élményeket, tapasztalatokat szerezhetett. A csolnoki, annavölgyi, dági, sárisápi, únyi iskolák a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által elnyert pályázat révén 171 millió forintos támogatáshoz jutottak. Ennek révén rosszabb anyagi helyzetben lévő családok gyermekei is számos élménysportot próbálhattak ki és kulturális programokon vehettek részt.

Egészségturizmus desztinációk kutatása a Pannon Egyetemen

A Pannon Egyetem Georgikon Kar Gazdasági és Társadalomtudományi tanszéke idén májusban zárja a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 (HU-HR) által támogatott horvát-magyar együttműködési projektjét május 15-én, Keszthelyen megrendezendő zárókonferencia keretében. A projekt címe „Health &Rural Tourism DM Model” (Egészség- és rurális turizmus DM modell)”, a projekt főpályázója - a Križevci Mezőgazdasági Főiskola, Horvátország, futamideje 16 hónap, amely 2014 május 31-ével zárul.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO