Szolgáltatói centrumot hozott létre a Prímagáz

Megnyílt az első olyan szolgáltatói centrum Magyarországon, ahol a Prímagáz összes PB-gázt tartalmazó terméke kapható, sőt, megtalálható a műszaki gázok – nitrogén, acetilén, argon – széles választéka is. A Budapesten nyílt Príma Pontban fizetni is sokféleképpen lehet, készpénzt, PalackKártyát és bankkártyát is elfogadnak.
Új ügyfélközpontot nyitott Budapesten a legnagyobb lakossági PB-gázszolgáltató, a XVIII. kerület Kossuth Lajos utcában – ismertette a cég kereskedelmi- és marketingvezetője.

Infravörös sugárral irthatjuk a gyomot

Tilos lesz közterületeken vegyi anyagokat használni a gyomirtásra 2016-tól egy uniós előírás szerint. Az eddigi gyakorlat kiváltására több lehetőség kínálkozik, az egyik leghatékonyabb infravörös hullámokkal pusztítja el a nemkívánatos növényeket.
A megoldás kíméli a környezetet, magáncélra és ipari felhasználásra egyaránt fejlesztettek berendezéseket. A Prímagáz és a technológiát idehaza meghonosító EnviRoad-eu Kft. együttműködést kötött a hajtógáz szállítására és a berendezések értékesítésére.

Disznóvágáskor is ügyeljünk a biztonságra

A téli szezon népszerű eseménye a disznóvágás, amelyhez elengedhetetlen kellék a PB-gázpalack és a pörzsölő. Annak érdekében, hogy a művelet csak a disznó számára legyen rossz élmény, be kell tartani néhány biztonsági szabályt. Elsődleges, hogy csak zárófóliával ellátott, szabályosan töltött palackot használjunk és ügyeljünk a csatlakozókra, szelepekre. A gázpalackot semmiképp ne melegítsük a pörzsölő lángjával, mert ez robbanásveszélyes helyzetet okozhat.

Feléledhet a kempingpalackok korszaka

Új kempingpalackot fejlesztett ki, és hozzá országos cserehálózatot hozott létre a Prímagáz, amellyel megoldódik a túrázók régi problémája. Eddig ugyanis a kempingpalackok újratöltése nehézségekbe ütközött, ezentúl azonban mintegy 30 helyen lehet töltöttekre becserélni a kiürült palackokat. Megyeszékhelyeken és a kiemelt turisztikai körzetekben nyíltak meg a cserepontok.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO