Új logisztikai központot nyitott a PHOENIX CONTACT

Az elmúlt évek jelentős bővülése okán új logisztikai központot nyitott Budaörsön a Phoenix Contact magyarországi képviselete. A közel 1 millió eurós beruházás eredményeként az ipari elektrotechnikai és automatizálási termékek 70 százalékát 24 órán belül képes szállítani a vállalat.

Sikeresen zárult a logisztikai stratégiák összehasonlítása

November 26-án a csehországi Pardubicében zajlott a visegrádi országok logisztikai stratégiáit összehasonlító projekt záró konferenciája. A Nemzetközi Visegrádi Alap által támogatott projekt vezetője a Magyar Logisztikai Egyesület volt, tagjai között pedig a Katowiczei Közgazdasági Egyetem, a Zsolnai Egyetem és a Pardubicei Egyetem szerepeltek. A projekt során a szakértők azonos szempontrendszer szerinte elemezték a térség aktuális logisztikai helyzetét, kihívásait, és vették górcső alá a logisztikával foglalkozó kormányzati dokumentumokat.

Új partnerrel erősít a Fürgefutár.hu

Új expressz szállítási megoldás Magyarország legnépszerűbb csomagküldést közvetítő vállalkozásánál

A Fürgefutár.hu, amely ügyfelei számára kedvező áron kínál csomagszállítási megoldást, új partnerrel bővíti szolgáltatói hálózatát. Az X1 Express, amely az osztrák tuladjonban lévő Quehenberger csoport tagja lehetőséget biztosít a szomszédos országokba történő expressz csomagszállítások lebonyolítására.

Raktár logisztikai irányítását fejlesztette a Waberer’s-Szemerey

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című konstrukciója keretében több mint 182,25 millió forint uniós támogatást nyert el a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft.

A vállalat a 251 millió forint összköltségű projektje során adaptív raktár logisztikai operatív szintű folyamatirányítási és döntéstámogatási rendszert fejlesztett.

Targoncát is lehet venni online árverésen

Targoncát, raklapemelőt és állványokat is elárverez egy élelmiszer-diszkont áruházlánc. A cég kötelezően lecseréli a 10 évet futott eszközeit, amelyeket online aukción értékesít. A tételek nagy száma miatt a tárgyak több fordulóban kerülnek kalapács alá, az árverés lebonyolításával az Intergavel Aukciósházat bízták meg. A licit első köre március 17-én 10 órakor zárul, előtte van rá lehetőség, hogy az érdeklődők személyesen is megtekintsék a kiválasztott cikkeket.

Raktár logisztikai irányítását fejleszti a Waberer’s-Szemerey

A Gazdaságfejlesztési Programok „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című konstrukciója keretében több mint 182,25 millió forint uniós támogatást nyert el a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft.

A vállalat a 251 millió forint összköltségű projektje során adaptív raktár logisztikai operatív szintű folyamatirányítási és döntéstámogatási rendszert fejleszt.

Lefőtt az utolsó kávé: elárverezik a bezárt budapesti Douwe Egberts gyár eszközeit

Árverést rendeznek a Douwe Egberts Hungary Zrt. eszközeiből a budapesti gyártóüzem bezárása miatt – közölte az Intergavel aukciószervező társaság vezetése. A gyár kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozott, és a magyar piac ellátása mellett több európai országba is exportált. A használt, de jó minőségű eszközökre, gépekre csak online lehet licitálni. A gyárban 2014. decemberében állítják le a termelést.

Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara: Logisztikai szeminárium a Dunán

A Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara, a Holland Királyság Nagykövetsége és a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) nagysikerű logisztikai szemináriumot tartott október 16-án egy dunai hajó fedélzetén. A téma időszerűsége, a nemzetközi logisztika és a multimodalitás alapján közel 80 hazai és külföldi szakember randevúzott fővárosunk látványosságai mellett. Magyarország geo-logisztikai helyzete hasonlatos Hollandiához, az ezer szálon kötődő két ország életében kiemelt helyet foglal el a logisztika.

Földön-Vízen-Levegőben: Logisztikai Szakszeminárium, 2014. október 16.

A Holland-Magyar Kereskedelmi és Iparkamaraés a  Magyar Logisztikai Szövetség  első alkalommal szervezi meg közös logisztikai szakszemináriumát október 16-án.

Azonnal kasszírozhat a szállító egy új PDA-rendszerrel

Rugalmasabbá, követhetővé és gyorsabbá teszi a raktározás logisztikai folyamatait az a megoldás, amelyet most vezet be a piacra a Laurel Cégcsoporthoz tartozó ProgAdat Kft. A már létező nagykereskedelmi rendszer most kiegészül PDA-támogatással is – mondta a cég ügyvezetője. Végh Ferenc kiemelte, a folyamat a megrendeléstől a házhozszállításig teljesen elektronikus úton zajlik. A terítőjárat személyzete a megrendelés helyszínén kiszámlázhatja és kasszírozhatja is a bevételt.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO