Metadiagnosztikai elemzési rendszert fejlesztettek

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című konstrukciója keretében több mint 127,69 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a LipidArt Kutató Fejlesztő és Tanácsadó Kft. által vezetett konzorcium.

A 159,63 millió forintot meghaladó összköltségű projekt során metabolikus betegségeket kutattak.

Daganatos és neurodegeneratív betegségeket kutató fejlesztés

A Gazdaságfejlesztési Programok „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című konstrukciója keretében 127,58 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a LipidArt Kft. által vezetett konzorcium.

A 159,48 millió forint összköltségű projekt során stresszfehérje moduláción alapuló gyógyszerjelölt vezérmolekulák fejlesztése történt.

Sejtmodelltől a tumorterápiáig, a lipidom-genom ujjlenyomat bevezetése

Az Új Széchenyi Terv „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” elnevezésű pályázati kiírásán 191,32 millió forintot meghaladó vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a LipidArt Kft. által vezetett kutatási konzorcium.

A közel 259,75 millió forint összköltségvetésű projekt keretében új gyógyszerszűrési, tumor diagnosztikai technológiát dolgoztak ki.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO