Komplex fejlesztést zárt a Nord-Point Kft.

A NORD-POINT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 120,04 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson.

A 300 millió forint összköltségvetésű beruházásból a cég új, napelemes erőművet épített és gépparkját fejlesztette.

Eszközparkját fejlesztette a Concordia Trans Kft.

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” meghirdetett pályázat keretein belül 5,56 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Concordia Trans Kft. A cég a 13,9 millió forint összköltségvetésű beruházása során új kasszarendszert és tankoló automatát vezetett be.

Komplex fejlesztés folyik a Lemanit Kft-nél

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című konstrukció keretében 95,91 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a LEMANIT Kötőipari és Kereskedelmi Kft. A cég közel 240 millió forint összköltségű projektje során telephelyi termelési infrastruktúra kiépítése és eszközbeszerzés történik.

Technológiáját fejlesztette a SzűcsNet

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiírásán 6,1 millió forintot meghaladó uniós támogatást nyert el Szűcs Imre egyéni vállalkozó. A 15,3 millió forintot meghaladó összköltségű projekt eredményeként a vállalkozás piaci pozícióit meg tudja tartani, a szolgáltatások színvonalának emelése, a digitális televízió szolgáltatás beindítása várhatóan az előfizetők számának emelkedését eredményezheti.

Komplex fejlesztés indult a Nord-Point Kft-nél

Az Új Széchenyi Terv keretében 120 millió forint uniós támogatást nyert el a NORD-POINT Kft. A cég a 300 millió forint összköltségvetésű beruházása során új, napelemes erőművet épít és gépparkját fejleszti.

Új üzemcsarnokkal bővült a sárospataki csokoládégyár

A „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiíráson a Sárospatak-Hungária Kft. 144 millió forintot meghaladó támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében. Az édesipari vállalkozás a közel 361 millió forint összköltségű projekt során új csokoládégyártó gépsort is üzembe állított.

A Sárospatak-Hungária Édesipari Kft. 2003-ban alakult és 2004-ben zöldmezős beruházás keretében létesített édesipari üzemet, a Zemplén Csokoládégyárat Sárospatakon a 37-es főút mellett.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO