Világújdonság a hazai piacon

Valódi világújdonságnak számító, különleges minőségű, ízesített kávét mutattak be a közönségnek április 20-án, a budapesti Kincsem Parkban megrendezett sajtóesemény keretében.

Paralimpikonok felkészülését segíti a kávégyár

Budapest, 2016. július 29. – A Bravos kávé gyártója Kásás Tamással egy, a magyar vízilabda-válogatott aláírásával ellátott labdát bocsátott licitálásra. Az aukción 510 ezer forintért kelt el a vízilabda, mely összeget teljes egészében a Magyar Paralimpiai Bizottság részére ajánlotta fel a kávégyár.

Hidegen még jobb a kávé?

A hidegkávé-készítési eljárás nagy népszerűségre tett szert az utóbbi időben. Az úgynevezett cold brew coffee elsősorban mély ízvilága miatt vált közkedveltté, és nem keverendő össze a jegeskávéval.

 

Kávézónyitással várja a karácsonyt a Starbucks

A Corvin Pláza közepén nyitott meg a Starbucks kávézólánc 12. magyar tagja. Az új kávézó barátságos, többfunkciós berendezésével és az éttermekben már megszokott látványkonyha-koncepcióval a 8. kerület új közösségi terévé kíván válni.

Ünnepi ízek a Starbucks kávézókban

A kávézólánc arra ösztönzi látogatóit, hogy a hamarosan induló lázas ünnepi készülődés közepette is fordítsanak minél több figyelmet önmagukra és szeretteikre, és élvezzék ki a karácsonyi előkészületek pillanatait. Az ünnepi hangulathoz a Starbucks forró karamellás, mézeskalácsos és csokoládés italokkal, az ajándékozáshoz pedig különleges szemeskávé-keverékekkel járul hozzá.

 

Guatemala Antigua, a kakaós kávécsoda

Megérkezett a Starbucks kávémesterek kedvence, a Guatemala Antigua. A kakaós és enyhén fűszeres ízjegyeket hordozó kávé a hűvösebb és derűs őszi napokon is kellemes perceket szerezhet akár otthoni kávézás alkalmával vagy Starbucks kávékülönlegességekben fogyasztva.

Ma van a kávé világnapja

Szeptember 29-én a kávé világnapját ünnepeljük, amely egy remek lehetőség arra, hogy felfedezzük a frissítő fekete italba rejtett ízek és aromák gazdagságát.

Itt az ősz, megérkezett a Pumpkin Spice Latte!

Nem érdemes a nyár elmúlása miatt búsulni, amikor az ősz azzal kezdődik, hogy visszatér a kávéimádók kedvence. A Pumpkin Spice Latte titka a receptben rejlik, melyben az évszak különleges ízei keverednek: a fahéj, a szegfűszeg, a szerecsendió, és a bársonyos tejszínhab. A Starbucks emellett szívmelengető almás pitével és speciális őszi poharakkal lep meg minket.

A 2014-es Futball VB legfontosabb pillanatai

„Jó meccs volt, élmény volt nézni”. -Ez az a mondat, ami szíven üti azt a futballrajongót, aki lemarad egy izgalmas meccs élő közvetítéséről. Lássuk be, hogy sok mindenről képesek vagyunk lemondani, de kevés dolog hoz minket jobban lázba, mint amikor kedvenc csapatuk játékát élvezhetjük és szurkolhatunk neki. A zavartalan meccsnézés érdekében igyekszünk átszervezni szokásos teendőinket majd otthon magunkhoz ragadva a távirányítót helyezkedünk el a tv elé.

Reggeli szürcsölés, boldog napindítás

Ki ne vágyna arra, hogy a nehéz ébredést megkönnyítve csupán egy gombnyomásra, frissen főzött, gőzölgő kávé bársonyos illata csábítsa ki az ágyból. A technika hihetetlenül gyors fejlődése eredményeként könnyen kezelhető, professzionális kényelmi termékek közül választhatunk elvárásainknak megfelelő kávégépet otthonunkba.

Reggeli csábítás avagy jó kávé gombnyomásra

Ki ne vágyna arra, hogy a nehéz ébredést megkönnyítve csupán egy gombnyomásra, frissen főzött, gőzölgő kávé bársonyos illata csábítsa ki az ágyból. A technika hihetetlenül gyors fejlődése eredményeként könnyen kezelhető, professzionális kényelmi termékek közül választhatunk elvárásainknak megfelelő kávégépet otthonunkba.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO