Új gyártócsarnokot épített a Strulik Zrt.

A „Telephelyfejlesztés” című konstrukció keretében 74,17 millió forint uniós támogatást nyert el a Strulik Tűzvédelem, Füstelvezetés, Légtechnikai Rendszerek Zrt. A hódmezővásárhelyi cég a 154 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során az új csarnok építése mellett 6 új munkahelyet is teremtett.

Munkahelyteremtéssel járó komplex fejlesztést zárt a Palotás-Mix Kft.

A „Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása” című pályázat keretében 63,13 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Palotás-Mix Gumiipari Kft.

A közel 444,5 millió forint összköltségű projekt során a cég kemeneshőgyészi székhelyének komplex technológia- és infrastruktúra fejlesztését valósította meg.

A beruházás során technológiai korszerűsítést eredményező új berendezések beszerzése történt, melyek kapacitásbővítést eredményeztek.

Új gyártócsarnokot épített a LEMANIT Kft.

A „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című konstrukció keretében 95,91 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a LEMANIT Kötőipari és Kereskedelmi Kft.

A cég közel 240 millió forint összköltségű projektje során telephelyi termelési infrastruktúra kiépítése és eszközbeszerzés történt.

A GÉMTECH Kft. átadta új gyártócsarnokát

A GÉMTECH Kft. a közel 328 millió forint összköltségvetésű, több mint 163 millió forint vissza nem térítendő támogatást elnyert beruházás keretében új gyártócsarnokot épített.

Az építkezés célja az volt, hogy létrejöhessen egy ipari felhasználású professzionális, nagy termelékenységű és nagy pontosságú szerkezet kiváló vágási felület mellett.

A gép stabilizált működéséhez egy nagy stabilitást biztosító, komolyabb vázszerkezetű gyártócsarnokra volt szükség.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO