Húsz fő foglalkoztatására nyert uniós támogatást a Szent Borbála Kórház

Kórház a folyamatos betegellátás hatékonyabb működéséhez szükséges humanerőforrások biztosítására. Az EFOP-1.10.2-17-2017 azonosítószámú uniós pályázati konstrukció másfél évig 20 egészségügyi szakember munkabérének finanszírozását teszi lehetővé.

Sajtóközlemény - Sikeresen lezárult a foglalkoztatás a Magyarok a Piacon Klubnál

A fiatalok munkaerő-piaci helyzetének javításához járult hozzá a TÁMOP 1.4.1.-12/1-2013-0147 azonosító számú, Foglalkoztatási program a Magyarok a Piacon Klubnál című projekt megvalósulása, mindösszesen 18,16 millió forint értékben.

A Magyarok a Piacon Klub informatikai eszközbeszerzéssel kiegészített foglalkoztatási projektje 2015. április 23-án sikeresen lezárult. Az egyesület tatabányai fióktelepén, - a megfelelő munkahelyi körülmények biztosítása mellett - 4 fő pályakezdőt foglalkoztatott. A projekt megvalósulásához az elnyert támogatás nagymértékben hozzájárult.

Foglalkoztatást növelő program valósult meg a pannonhalmi térségben

A helyi munkaerőpiacot bővítő és a foglalkoztatást növelő projektet valósított meg 55,17 millió forint uniós támogatással a Tradenet Global Nonprofit Kft. által vezetett konzorcium.

A Tradenet Global Nonprofit Kft. és partnerei – a KŐRIS Nonprofit Kft., Écs Község Önkormányzata, Ravazd Község Önkormányzata – a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával együttműködve valósították meg "A helyi munkaerőpiac bővítése és a foglalkoztatás növelése a Pannonhalmi Térségben"című programjukat.

Munkahelyteremtés a Plasticor Kft.-nél

Az Új Széchenyi Terv keretében a PLASTICOR Műanyagfeldolgozó Kft. közel 20 millió forint uniós támogatást nyert el új dolgozók foglalkoztatására. A 28 millió forintot meghaladó összköltségű projekt révén 10 munkavállalóval bővült a cég által foglalkoztatottak létszáma.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO