Támad a szifilisz!

Sok ember gondolja, véli úgy, hogy a szifilisz mára már egy eltűnt betegség, mely maximum csak a fejletlenebb országok lakosságait érintheti. Hát nem! A betegség minden fejlett országban, Magyarországon is megtalálható, napi szintű probléma, és az elmúlt években hazánkban is folyamatosan nőtt a gyakorisága. Természetesen a kései középkor, és újkorhoz képest már sokat szelídült a penicillin felfedezésének köszönhetően a kór súlyossága. A történelem híres személyiségei is bizony olykor áldozatául estek ennek a ragálynak. Közéjük tartozott VIII. Henrik vagy Vincent Van Gogh is.

Te hős vagy már?

Közeledik a céljához a TEVAgy a Hős! program! Becslések szerint már több, mint 2 millióan tudják, mi a teendő, ha valaki összeesik mellettük hirtelen szívhalál következtében. A hétköznapi hősök képzése tovább folytatódik, hogy Magyarországon egyre többen megtanulhassanak újraéleszteni.

STOP STD! Felelős szex

A szexuális úton terjedő fertőzésekkel kapcsolatos ismeretek minél szélesebb körben való terjesztése, különösen a fiatal, szexuálisan legaktívabb korosztályban kiemelten fontos. A Körúti Orvosi Centrum STD és HPV centrumának orvosai ezért társadalmi felelősségvállalástól indíttatva 2014 nyarán egy széles körű társadalmi edukációs és prevenciós kampányt indítanak el.

STOP STD! Felelős szex kampányukban létrehoztak egy tematikus lakossági weboldalt (std.hu), melyen a nemi érintkezéssel közvetített fertőzésekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat adják közre.

Akkor is dolgozunk, ha beteg a gyerek

A magyar munkavállalók harmada gondolja úgy, hogy akkor sem maradhatna otthon, ha egy beteg családtagot kellene ápolnia. A Randstad Workmonitor adatai szerint egész Európában mi teszünk legkevesebbet az egészségünk megőrzéséért.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO