12%-kal több a nyári autóbérlés

A magyarok körében már most 12 százalékkal nőtt az autóbérlések száma a nyári foglalások és előjegyzések alapján a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. A leggyakrabban Olaszországban és Spanyolországban van szükségünk bérautóra – derült ki az autokolcsonzes.hu online bérautó-foglaló oldal nyári foglalási statisztikáiból.

Kicsi, szerethető, környezetbarát – és most már akár egy órára is bérelhető

Éld át a Volkswagen e-Up!-al a tökéletes városi vezetés élményét! A Europcar autókölcsönzőnél Magyarországon elsőként akár már egy órára is bérbe veheted és kipróbálhatod a környezetkímélő közlekedést. Sokan úgy gondolják, hogy a városban nem érdemes autóval közlekedni, mert szennyezi a környezetet és egyéb közlekedési eszközökkel gyorsabban el lehet jutni a kiszemelt úti célunkhoz. Azonban vannak, olyan helyzetek, amikor egy autó megkönnyítheti az életünket, mint például a nagybevásárlás, vagy ha fel szeretnénk fedezni a város új kirándulóhelyeit.

Megbízható és leírható: autóbérlés vásárlás helyett

Az állandó céges autók ideje lejárt. Ma egy előrelátó vezető nem vásárolja, hanem bérli a járműveket alkalmazottai számára. Se kötelező, se casco, ráadásul bármikor cserélhető.

– Úgy két évvel ezelőtt döntöttem el, hogy megválok a céges autóktól, amiből összesen három volt. Szerencsére sikerült jó áron eladnom őket. Azért jutottam erre az elhatározásra, mert rájöttem, hogy jobban megéri, ha béreljük a kocsikat – mondja Zoltán, egy budapesti belvárosi üzlet vezetője.

A 30 alkalmazottat foglalkoztató férfi elárulja, hogy azóta sokkal nyugodtabb autóügyben.

free submit link    tanfolyam, képzés, tanfolyamkereső adsl díjak, adsl árak, sebességteszt, adsl kereső, szélessáv   
Kiadja: Eduwork.hu Kft.

tanfolyam | SEO